Безпрецедентното“ вълнение сред феновете пред лондонския театър, където звездата от

...
 Безпрецедентното“ вълнение сред феновете пред лондонския театър, където звездата от
Коментари Харесай

Том Холанд в „Ромео и Жулиета“: Успя ли звездният актьор да заглуши критиките?

 

„ Безпрецедентното “ неспокойствие измежду почитателите пред лондонския спектакъл, където звездата от „ Спайдърмен “ Том Холанд се появява в „ Ромео и Жулиета “, съумя да заглуши множеството рецензии вътре, написа Би Би Си.

Най-блестящата критика, петзвезден коментар в Telegraph, споделя, че Холанд „ вълнува " “ и „ хипнотизира “ като Ромео.

В другия завършек на скалата Daily Express дава една звезда и го назова „ безспорна нелепост “ и разказа Холанд като „ зона без харизма “.

 Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив 3 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София  Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив 3 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София

Награждавайки с три звезди, критикът Клайв Дейвис сподели, че Холанд е „ спокоен, със свежо лице и сензитивен “.

„ В началните подиуми той в действителност ви убеждава, че е младеж, който се лута, чакайки да се отдаде на жертван романс “, написа той.

Снимка: Reuters

Дейвид Бенедикт от Variety не беше доста разпален по пиесата, която разказа като „ гневно съблечена “, в която „ изобилието от обич и младост изцяло липсва “.

Драмата и множеството герои са затруднени от бавното движение с паузи, които нарушават ритъма и смисъла на сюжета, сподели Бенедикт.

„ Изключение от всичко това е Жулиета, само че на Холанд му липсва нейното неподвижно наличие на сцената. Той е изцяло достоверен като влюбения Ромео, който става все по-стресиран и раздразнителен, само че той по-скоро е прочувствен, в сравнение с да провокира страсти “, добавя Бенедикт.

Снимка: Reuters

Хю Монтгомъри от Би Би Си сподели, че шоуто има „ статут на световно събитие “.

Той обърна внимание на „ невижданите подиуми пред театъра на херцога на Йорк, където стотици почитатели стоят зад парапетите, чакайки да зърнат Холанд, до момента в който той излиза през вратата и стига до колата си, махайки като кралска персона “.

„ Де да можеше и шоуто да подхожда на тази сила “, продължи той, давайки две звезди.

„ За страдание, обаче, това е депресиращо безжизнена спекулация, която по някакъв метод съумява да бъде по едно и също време пресилена и незадоволителна. Това, би трябвало да се подчертае, по никакъв метод не е по виновност на актьорите – нито на Холанд, който игра добре, нито на Франческа Амеуда-Ривърс, която играе Жулиета, която се показа по-добре от добре, и нито на поддържащия актьорски състав “, приключи той.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР